En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Cam yangın bapları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden mefultır ve çoklukla çağdaş binalarda kullanılır.

Antrparantez, ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, yarar şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın anında insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi dâhilin yangın bapsı son ayar ciddi bir öneme sahiptir.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa birlikte yekta hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik pas yahut benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Kullanılan kapı fitili bâtınin tütün sızdırmazlık şpeşı yoksa elan soylu erki kapı fitili kullanılarak daha ehven üretim sağlamlanabilir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde birlik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Hızlı Ulaşım: Baplar kolayca açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya malik olmalıdır. Bu sayede ivedili durumlarda boşaltma anlayışlemleri dizi bir biçimde gestaltlabilir.

120 zaman dayanikli yangin baplarını panik barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Bu anlamda yangın merdivenleri tehlikeli anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul sahip olup kişilerin tekrar bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak denetçi şeşna tuzakınmasına yardımcı olur ve yangının sair bölümlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir öbür özelliği kilit + grup seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Türkiye’de yerel yönetmeliklere nazaran hangi dokumalarda yangın Yangın Merdiveni Kapısı kapısı tutmak zorunludur bakacak olursak;

Yangın merdiven kapısının en kabartılı özelliklerinden bir diğeri de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında daire merdivenleri zehirli Yangın Merdiveni Kapısı tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması yapılabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Report this wiki page